kruche, maślane, cytrynowe :)

maś1 maś2 maś3 maś5 maś6 maś7  maś10 maś11 maś12 maś13 maś14 maś15 maś17 maś18 maś20 maś21 maś22 maś23 maś24

– 180 stopni – 10 min. około 🙂

– warto dodać skórkę z cytryny albo wanilię

– mało słodkie

– chrupiące

– miodzio

-o!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s